Jump to content


Photo

Θετικά του διαδικτύου


 • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Θοδωρής Μανάβης

Θοδωρής Μανάβης

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 11 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Student
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 24 Ιούνιος 2011 - 04:31 μμ

Στη σημερινή εποχή το διαδίκτυο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Αυτό συμβαίνει γιατί το διαδίκτυο παρουσιάζει πολλά θετικά σημεία. Περιέχει συνδυασμούς εικόνας, ήχου, λόγου, γεγονός που το καθιστά σημαντικό μέσο ψυχαγωγίας. Επίσης, το διαδίκτυο αποτελεί σημαντικό μέσω μαζικής ενημέρωσης. Ακόμη, αποτελεί τον κυριότερο παροχέα πληροφοριών, αφού μέσα στις σελίδες του μπορείς να βρεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Επιπροσθέτως, έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην επικοινωνία, αφού ο καθένας μπορεί να επικοινωνεί με οποιονδήποτε θέλει με χαμηλό κόστος, ανεξαρτήτως αποστάσεως. Τέλος, είναι προσιτό σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους αφού είναι ένα σχετικά φθηνό μέσο.

http://www.skylos.gr...cles/detail/291
http://fosilaron.blo...og-post_28.html
https://docs.google....newrDUWHgXBAxQQ

#2 Άννα Λαμπράκη

Άννα Λαμπράκη

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 11 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Student
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 25 Ιούνιος 2011 - 09:04 μμ

Είναι αποδεκτό από όλους μας ότι το διαδίκτυο,στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε,έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσοτέρων ανθρώπων και διαφόρων ηλικιών.Η «έκρηξη» αυτή που έχει σημειωθεί όσον αφορά τη χρήση του διαδικτύου δεν είναι καθόλου τυχαία.
Τα πλεονεκτήματα και οι διευκολύνσεις λοιπόν,που κρύβονται πίσω από την συστηματική ενασχόληση του ατόμου με το διαδίκτυο είναι πολλές.
Αρχικά,θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την μεγάλη επίδραση του διαδικτύου στον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.Πλέον μέσω του διαδικτύου δεν τίθεται περιορισμός στην επικοινωνία λόγω μεγάλης απόστασης.Αντιθέτως μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει είτε με τα αγαπημένα του πρόσωπα είτε για επαγγελματικούς σκοπούς οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.
Άμεσα
1.Με αμφίδρομη ανταλλαγή γραπτών κειμένων
2.Συνομιλία με τη βοήθεια μικροφώνων
3.Μέσω εικόνας κάνοντας βίντεο κλήση
Όλα αυτά φυσικά μέσω των διαδικτυακών chat.
Έμμεσα
Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,γνωστό και ως e-mail,ανταλλάσσοντας γραπτό κείμενο,βίντεο και φωτογραφίες.
Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι ότι αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών για οποιοδήποτε θέμα επιθυμεί κανείς να βρει στοιχεία.Μπορεί ο καθένας να το πετύχει αυτό απλά με ένα κλικ από το σπίτι του και χωρίς να χρειαστεί,όπως συνέβαινε πριν τη δημιουργία του διαδικτύου,να ανατρέξει σε κατάλληλες πηγές ή βιβλία που ίσως να μην είχε άμεσα στη διάθεση του.
Τέλος,ένα ακόμη θετικό του διαδικτύου είναι η επίδραση του στην εκπαίδευση.Συνεχώς εφαρμόζονται πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μέθοδοι διδασκαλίας που εμπεριέχουν τη χρήση του διαδικτύου και συντελούν στην καλύτερη δυνατή γνώση και μάθηση.Επιπροσθέτως,«Διευκολύνεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και παρέχονται οι τεχνικές δυνατότητες για μια δια βίου εκπαίδευση. Η υπάρχουσα γνώση δεν παραμένει αμετάβλητη τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και ταχύτητας. Οι γνώσεις διανέμονται πλέον αστραπιαία σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με απότελεσμα να πολλαπλασιάζονται ετησίως. »

Περισσότερες πηγές
Πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του ιντερνετ
Το internet στη ζωή μας
ΙΝΤΕΡΝΕΤ : ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

#3 Αντώνης Τόσκας

Αντώνης Τόσκας

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 16 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Student
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 26 Ιούνιος 2011 - 09:35 μμ

Είναι προφανές, ότι το διαδίκτυο έχει προσφέρει πολλά στον άνθρωπο από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα. Το Internet είναι από τα πλέον βασικά εργαλεία στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου και σιγά σιγά επηρεάζει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Έχει πολλά θετικά καθώς με ένα κλικ μπορείς να μεταφερθείς σε ένα οποιοιδήποτε σημείο του κόσμου , να μάθεις ότι σε ενδιαφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να μιλήσεις με τους φίλους σου όσο μακριά και αν είναι χωρίς να χρειαστεί να βρεθείτε. Μπορείς να κατεβάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την αγαπημένη σου ταινία, το αγαπημένο σου άλμπυμ ενός καλλιτέχνη και όλα αυτά δωρεάν. Επίσης θετικά μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ταχύτατη επικοινωνία μας με κάποιο άτομο, τη συλλογή πολλών πληροφοριών σε λίγο χρόνο, την ταχύτερη εξυπηρέτηση μας σε διάφορες υποχρεώσεις μας ,πληρωμή λογαριασμών μας ,τη διευκόλυνση μας σε πολλούς τομείς της ζωής μας π.χ. οργάνωση μια επιχείρησης με ηλεκτρονικά προγράμματα και πολλά ακόμα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Επίσης, ένα από τα πιο θετικά του Διαδικτύου είναι ότι μπορεί να σώσει και ζωές όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία όταν ένας Γερμανός τουρίστας που χάθηκε στους επιπλέοντες πάγους της Βόρειας Θάλασσας σώθηκε όταν τον εντόπισε μια γυναίκα που θαύμαζε το ηλιοβασίλεμα σε μια διαδικτυακή κάμερα. Το Διαδίκτυο επίσης δεν είναι μόνο για τους νέους αλλά και για άτομα της τρίτης ηλικίας. Η χρήση νέων τεχνολογιών δεν διευκολύνει μόνο την καθημερινή ζωή των ηλικιωμένων, αλλά, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μελετών, η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, και να έχει θετική επίδραση στην κατάθλιψη, την αίσθηση μοναξιάς και τον αυτοέλεγχο. Έτσι ένας ηλικιωμένος ο οποίος έχει κάποια ιδέα σχετικά με το διαδίκτυο μπορεί πλέον να κάνει κάποιες δουλείες που του είναι δύσκολο να τις κάνει μόνος του, με την βοήθεια του διαδικτύου, όπως αντί να πάει με τα πόδια να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς μπορεί να το κάνει και από το σπίτι του μέσω του διαδικτύου.

Πληροφορίες

Internet: Τα θετικά του διαδικτύου στη ζωή μας
Διάσωση μέσω webcam
Το διαδίκτυο επιδρά θετικά στην κατάθλιψη των ηλικιωμένων

#4 Έλενα Βελέντζα

Έλενα Βελέντζα

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 12 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Academic staff
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 29 Ιούνιος 2011 - 05:06 μμ

Το διαδίκτυο είναι το μέσο μαζικής ενημέρωσης που προσφέρει την δυνατότητα για άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία.Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να επικοινωνούν με πολλούς τρόπους.Ο πιο εύχρηστος και πιο διαδεδομένος είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).Η επικοινωνία με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γίνεται με ελάχιστο κόστος και με τέτοια ταχύτητα, που οι παραδοσιακές υπηρεσίες διακίνησης της αλληλογραφίας να είναι πια κατ΄ευφημισμόν ταχυδρομεία!Η πιο εντυπωσιακή, ωστόσο , δυνατότητα που προσφέρει το internet είναι η περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό (WEB),η άντληση πληροφοριών και η ενημέρωση που προσφέρουν οι διάφορες τοποθεσίες και ιστοσελίδες του παγκόσμιου ιστού.Έτσι οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονατι τις τοποθεσίες αυτές και να ενημερώνονται για θέματα που τους ενδιαφέρουν,παρεχόμενες υπηρεσίες,προιόντα τα οποία θέλουν να αγοράσουν,δραστηριότητες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, νόμους και κανονισμούς κυβερνητικών υπηρεσιών και πολλά άλλα.
Πολύ σημαντικές είναι και οι δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για μόρφωση και επιμόρφωση.Όλο και περισσότερες βιβλιοθήκες-μικρές και μεγάλες- διαθέτουν on line τουσ καταλόγους των βιβλίων τους.Όσοι ενδιαφέροναται μπορούν με την βοήθεια αναζήτησης αν βρούνε που υπάρχει το βιβλίο που χρειάζονται.Ορισμένες μάλιστα βιβλιοθήκες επιτρέπουν ακόμα και να δανείζεται κάποιος βιβλία on line.Oι δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο δεν έχοθν μόνο θεωρητική αξία,αφού με το διαδίκτυο μπορεί να εργάζεται κανείς μακριά από τον παραδοσιακό εργασιακό χώρο, με την νέα μορφή εργασίας, τηλεργασία.Οι επαγγελματίες που μπορούν να εκτελέσουν εργασίες μέσου του διαδικτύου είναι πολλοί όπως, συγγραφείς,δημοσιογράφοι, μεταφραστές,δικηγόροι,γιατροί(τηλειατρική),προγραμματιστές,αρχιτέκτονες,στατιστικολόγοι,γραφίστες.Τέλος οι χρήστες μπορούν ακόμα να παρακολουθούνε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, να ακούνε μουσική, να συμμετέχουν σε παιχνίδια ή να ''κατεβάζουν'' προγράμματα, να τα εγκαθιστούν στον προσωπικό τους υπολογιστή και να τα χρησιμοποιούν.

ΠΗΓΕΣ
ΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
My link 2
My link 3

#5 Δανάη Παπαθεοδώρου

Δανάη Παπαθεοδώρου

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 10 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Student
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 29 Ιούνιος 2011 - 07:04 μμ

Οι περισσότεροι από τους πολίτες του αναπτυγμένου κόσμου έχουν τέτοιες σχέσεις με τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές που θα θεωρούνταν αδιανόητες πριν από 10 ή παραπάνω χρόνια. Ανταλλαγή μηνυμάτων, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, διασσέδαση αλλά και κοινωνική δικτύωση είναι μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρει το διαδίκτυο. Σύμφωνα όμως με τον Dr Gary Small του πανεπιστημίου UCLA, όλα αυτά μας αλλάζουν. Οι έρευνες του κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η χρήση του ίντερντ έχει καθοριστική επίδραση στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που όπως υποστηρίζει είναι πολύ πιο αυμετάβλητος απ'οτι πιστεύαμε. Η επαναληπτική δραστηριοποίηση μας σε εργασίες έρευνας ιστοσελίδων, σερφαρίσματος κλπ οδηγούν στην ανάπτυξη νευρώνων και συνάψεων μέσα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα την αλλαγή του τρόπυ σκέψεως και συμπεριφοράς. Οι έρευνες του UCLA απέδειξαν πως μια ώρα ιντερνετικής δραστηριότητας ημερησίως βελτιώνει αισθητά την εγκεφαλική μας λειτουργία. Η παρατεταμένη χρήση του Η/Υ διαμορφώνει και τον τόπο σκέψης ή συμπεριφοράς μας. Μαθαίνουμε να αντιδρούμε ταχύτερα σε οπτικά ερεθίσματα, και βελτιώνουμε την προσοχή μας. Προσαρμοζόμαστε στο να επιλέγουμε ποιες πληροφορίες μας είναι χρήσιμες ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο προσαρμοζόμαστερ στην επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων πληροφοριών, οι οποίες εμφανίζονται και εξαφανίζονται με τεράστιες ταχύτητες στην οθόνη του νου μας

Ωστόσο το κέρδος που λαμβάνουμε από την χρήση του Η/Υ είναι καθαρά θέμα ισορροπίας."Αποτελέι κοινή λογική. Αν όλο το πρωί είσαι σκυμμένος στην οθόνη, το απόηγευμα θα πρέπει να έρθεις σε προσωπική επαφή με άλλους ανθρώπους, και όχι να συνεχίσεις την δικτυακή σου επαφή" υποστηρίζει ο Dr. Small. Και συνεχιζει: "Αν δεν χρησιμοποιείς κομπιούτερ τότε θα πρέπει να αρχίσεις να το κάνεις. Ακόμα και μια ώρα την ημέρα βελτιώνει σημαντικά την δυνατότητα επεξεργασίας πληροφοριών.Ακόμα και σε άτομα 55-60 ετών"


Το ίντερνετ κρατά νέο τον εγκέφαλο
Το ίντερνετ κρατά νέο τον εγκέφαλο 2

#6 Μιχάλης Γκοργόλης

Μιχάλης Γκοργόλης

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 14 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Academic staff
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 30 Ιούνιος 2011 - 04:44 μμ

Πλεονεκτήματα του διαδικτύου

Στην σημερινή τεχνολογική εποχή το διαδίκτυο αποτελεί τον κύριο χώρο επικοινωνίας και πληροφοριών. Οι άπειρες ιστοσελίδες που περιέχει, περικλείουν αναρίθμητη ποικιλία πληροφοριών γύρω από οποιοδήποτε θέμα και είναι διαθέσιμες με ένα απλό κλικ. Με αυτό το τρόπο, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να τις αξιοποιήσουν, για ζητήματα που αφορούν εργασία, ψυχαγωγία και άλλα. Επίσης, ο διαδικτυακός χώρος προσφέρει ευκαιρίες επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης καθώς άνθρωποι από διαφορετικές χώρες μπορούν να συνομιλήσουν και να δημιουργήσουν γνωριμίες. Ακόμα, το διαδίκτυο χρησιμεύει και ως χώρος μάθησης, τη στιγμή που μαθητές και φοιτητές ενημερώνονται μέσα από αυτό, κάνουν εργασίες και γενικά διευρύνουν τις γνώσεις τους. Πέρα από τον εργασιακό και μαθησιακό τομέα, συμβάλλει επιπλέον και σε θέματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης με ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, δραστηριότητες και γενικά ενασχολήσεις για τον ελεύθερο χρόνο των χρηστών. Επιπλέον το διαδίκτυο συμβάλει στην διευκόλυνση της καθημερινότητας. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αγορές μέσω του διαδικτύου, τακτοποιούν τραπεζικά ζητήματα και γενικά πράγματα που υπό διαφορετικές συνθήκες θα σπαταλούσαν πολύτιμο χρόνο. Για αυτό το διαδίκτυο έχει ξεπεράσει πλέον το 1 δις χρήστες και έχει μπει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Πληροφορίες:
Τα πλεονεκτήματα ενός δικτυακού τόπου
Τα πλεονεκτήματα
Τα αρνητικά & θετικά του internet

#7 Σοφία Νάκου

Σοφία Νάκου

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 10 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Academic staff
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 30 Ιούνιος 2011 - 06:16 μμ

Είναι γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας.Μας προσφέρει άπειρες υπηρεσίες με πολύ μικρό κόστος.Μέσω του Διαδικτύου αποκτάς πρόσβαση σε χιλιάδες πληροφορίες όπως αγαπημένα άρθρα, δημοσιεύσεις, ταινίες, τραγούδια, βιβλία, μέχρι την πρόβλεψη του καιρού ή πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει μέσω ηλεκτρονικών εγκυκλοπαιδειών, αλλά και μηχανών αναζήτησης όπως η google.Μπορείς να ψωνίσεις παπούτσια από το Παρίσι, ρούχα από την Ιαπωνία, μέχρι να αγοράσεις σπίτι στις Μπαχάμες. Από την καρέκλα του σπιτιού σου κάνεις όλες τις πληρωμές στα τρέχοντα έξοδα, αλλά και να αναλαμβάνεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, χωρίςνα βρίσκεσαι στον εργασιακό σου χώρο.Επίσης σε άλλα sites μπορείς να βρεις τους παλιούς σου συμμαθητές (facebook, hi5), να δημοσιεύσεις ελεύθερα και δωρεάν τα κείμενα σου, ανταλλάσοντας απόψεις πάνω σε αυτά (blog).Ακόμη είναι σημαντικό και για τουν μαθητές οι οποίοι μπορούν να βρούν πληθώρα πληροφοριών από διάφορες πηγές μάθησης, όπως εγκυκλοπαίδειες, βιβλιοθήκες κ.λ.π.Τους δίνεται η δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς.Ακόμη και η απόσταση μηδενίζεται.Μπορεί κάποιος μαθητής ο οποίος δεν έχει την δυνατότητα να μετακινείται καθημερινά για να πάει σχολείο , μέσω αυτού του ευέλικτου μέσου να μορφώνεται(distance learning).Το Διαδίκτυο πέρα από όλα τα άλλ είναι μια ανεξάντλητη πηγή στον τομέα της ψυχαγωγίας: videogames, παιχνίδια on line, chat rooms, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.Όλα αυτά προσφέρουν στον έφηβο στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος.Πράγμα απολύτως λογικό καθώς μια τέτοια μεγάλη πλατφόρμα όπως το διαδίκτυο είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Εκεί θα βρεις όλων των ειδών τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες. Έπειτα εναπόκειται σε σένα να κάνεις σωστή χρήση αρκει να μην ξεχνάμε κάποιες βασικές λέξεις: υπευθυνότητα , αυτοσυγκράτηση ,αυτοπειθαρχία και πάνω απ όλα ισορροπία και μέτρο.


ΠΗΓΕΣ: http://www.aboutyout.../10_ilek_0.html
http://www.skylos.gr...cles/detail/291
http://diastavroseis...og-post_24.html

#8 Έλενα Τσιρονίδου

Έλενα Τσιρονίδου

  Μέλος

 • Members
 • PipPip
 • 12 posts
 • Institution:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Position:Student
 • Course:Oικονομικά υποδείγματα στο διαδίκτυο και η γλώσσα MathML

Posted 20 Σεπτέμβριος 2011 - 08:29 μμ

Λοιπόν ήρθε επιτέλους η ώρα να κλείσουμε τα στόματα σε αυτούς που κατηγορούν το ίντερνετ και αμφισβητούν συνεχώς την χρήση και την λειτουργία του.Ας απαριθμήσουμε σιγά σιγά τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει το διαδίκτυο.Για τους περισσότερους από εμάς ο υπολογιστής και κατ' επέκταση το διαδίκτυο είναι ένας από τους βασικούς τρόπους που μας έρχεται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.Μας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις όπως: μουσική,ταινίες,επικοινωνία(μέσω chat rooms).Θετικά μπορούμε να χαρακτηρίσουμε επίσης τη συλλογή πληροφοριών σε λίγο χρόνο καθώς και την διευκόλυνσή μας σε διάφορες υποχρεώσεις μας όπως: την πληρωμή λογαριασμών.Ένα άλλο ζήτημα το οποίο έχει προκύψει είναι ότι όταν κάποιος "σερφάρει" στο διαδίκτυο νιώθει ελεύθερος καθώς έχει την δυνατότητα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να φοβάται την λογοκρισία.Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για πολλούς ανθρώπους και κυρίως μαθητές το διαδίκτυο χρησιμεύει ως εκπαιδευτικό εργαλείο με το οποίο έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες τις οποίες δεν μπορεί να τους προσφέρει το σχολείο στο βαθμό που απαιτείται.Τέλος ας καταγράψουμε επιγραμματικά άλλα οφέλη:
1.Δυνατότητες διασυνδέσεων-> κριτική καλλιέργεια
2.Δυνατότητες δημοσίευσης της προσωπικής δημιουργίας
3.Διάδοση πολιτισμικών στοιχείων,επαφή μεταξύ πολιτισμών

sygxrono-karditsa.blogspot.com
www.skylos.gr
ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ: ίντερνετ τα θετικά και τα αρνητικά
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ: ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου
1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users